在香港討論區查看更多
(慳錢置業論)-上車置業投資分享交流篇-Part 3
118.4K
3K
慳錢置業論)-上車置業投資分享交流篇-Part 3, 開波了,咁啱今日是9月9日,選舉了

(慳錢置業論)~上車置業分享交流篇
http://m.discuss.com.hk/index.php?action=thread&tid=16332872&page=1

(慳錢置業論)-上車置業投資分享交流篇-Part 2
http://m.discuss.com.hk/index.php?action=thread&tid=20030800&page=204#pid341664971

發短訊息
立即報到。

發短訊息
yeah!

發短訊息
被屏蔽
報到。

發短訊息
多謝大家支持,今日是選舉日,大家一起向政棍説不!

發短訊息
被屏蔽
報到
發短訊息

原帖由 上車樓 於 2012-9-9 11:17 AM 發表 0
慳錢置業論)-上車置業投資分享交流篇-Part 3, 開波了,咁啱今日是9月9日,選舉了

建議CHING將POST 1及2的LINK置在此頁的post 1內...

ps:補充回昨天我買左萬o的organic沐浴液,9.9元一支500ml,我覺得真係抵先買.當然平日唔會無啦啦走去買佢的日用品.一般來說,藥房好多野都會比萬o平的.不過我覺得我昨天咁入手買,過左60元,又送左一can午餐肉,我覺得算抵者...到我昨晚再想去掃多幾支,原來已經沒晒貨lu...我昨日中午見佢仲有幾十支係度...d人買野都幾消息靈通.

發短訊息
wow,下次立即通告

發短訊息

原帖由 agynes 於 2012-9-9 02:13 PM 發表 0
wow,下次立即通告

當然啦,有好野自然會公諸同好.等大家可以執平貨.始終平的時候買定,寧可將來慢慢用.
發短訊息

原帖由 missrain1000 於 2012-9-9 02:22 PM 發表 0
當然啦,有好野自然會公諸同好.等大家可以執平貨.始終平的時候買定,寧可將來慢慢用.

thx for sharing ~

一陣去投票時"裝"下有無機會執死雞先 ~
發短訊息
打卡支持
發短訊息
票已投
發短訊息

原帖由 beijing2008 於 2012-9-9 02:34 PM 發表 0

thx for sharing ~

一陣去投票時"裝"下有無機會執死雞先 ~

個隻萬O杏仁油ORGANIC的沐浴液我昨日試左,真係幾好.如果有,比你買到,係你的好運.
發短訊息